У Львові шукають нові домівки для чотирилапих

2341 0
ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00.
Фото: Ірина Шелест

Фото: Ірина Шелест

На вулицях Львова стає все холодніше і всі ми поспішаємо додому. Песики Мінді, Мейсон та Амбрелла, які зараз перебувають у ЛКП «Лев», що на вул. Промислова, 56, поки що не мають куди повертатися.

Читайте також: Як на площі Ринок у Львові собаки лікують людей позитивом. Фото, відео

Мінді, 3 роки

Мінді мала зламану лапку після ДТП, але вже й забула давно про минулі травми. Бігає і стрибає що є духу. Мінді дуже активна та весела і може подружитися з будь-яким інтровертом та легко спілкується з іншими чотирилапими.

Мейсон, 2 роки

Мейсон потрапив до ЛКП «Лев», імовірно, після ДТП з травмованою передньою лапкою, яку довелось ампутувати. Зараз ветеринари роблять усе, аби рани швидше загоїлись, а Мейсон зміг з легкістю стрибати на своїх трьох. Наразі кращим його другом є кінолог, який намагається соціалізувати Мейсона та вчить його довіряти людям.

Амбрелла, 9 місяців

Амбрелла дуже активна та грайлива собака, яка навіть просто пробігтися по майданчику не може, адже їй обов’язково потрібно зробити сальто, оглядаючись на кожному кроці, щоб зрозуміти, кому й наскільки сподобалося. Вона дуже дружня і готова до довгих обіймів та щирих розмов зі своїми майбутніми власниками.

Читайте також: Собачий расизм, або чому собак не треба ділити за породами

Нагадаємо, нещодавно уряд України визначив перелік із 50 порід собак, яких назвали небезпечними.  Волонтерка та координаторка громадської ініціативи Dog-Friendly City Ольга Кирилович каже, що собаку неправильно вважати небезпечною лише тому, що вона народилася певної породи. Маленький собака теж може бути небезпечною, вона теж може бути агресором і вкусити. Лише відповідальністю власника має регулюватися питання, а не якимось переліком. Більше тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!