У Львові шукають очевидців ДТП, у якій загинув Левицький

2282 0
Правоохоронці Львівщини просять зголоситися всіх, кому відомі обставини ДТП, яка трапилася 2 липня, приблизно о 22:00, на автодорозі Львів–Тернопіль, у селі Велика Вільшаниця, що на Золочивщині, у якій загинули львівський співак Владіслав Левицький та його сестра з донькою.
фото: bug.org.ua

фото: bug.org.ua

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди телефонувати на 102.

Нагадаємо, автомобіль Toyota Corolla, за кермом якого їхав Владіслав Левицький врізався у вантажівку MAN. У результаті попереднього слідства стало відомо, що фура протягнула машину ще 25 метрів. 30-річний Владіслав із 33-річною сестрою від отриманих травм загинули на місці, 7-річна дитина померла в машині «швидкої» по дорозі в лікарню. Зараз батьки співака намагаються розшукати викрадений після ДТП ноутбук із неоприлюдненими піснями співака.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!