У Львові шукають лікарів у Центр з аеромедичної евакуації

2435 0
Найбільше потрібні лікарі медицини невідкладних станів, фельдшери та парамедики.
Фото: Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Фото: Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф шукає працівників у новостворений підрозділ Центру з аеромедичної евакуації, йдеться на їхній сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: Гелікоптер для порятунку хворих на Львівщині планують запустити уже в квітні. Що відомо

Для цього тут оголосили конкурс. До участі допускатимуть медичних працівників, які мають відповідну освіту, за станом здоров’я готові виконувати завдання в умовах проведення аеромедичної евакуації та підготовлені за такими спеціальностями, як лікар медицини невідкладних станів, анестезіології; фельдшер невідкладних станів; парамедик.

Серед головних вимог – повна медична освіта та досвід роботи від одного року.

Читайте також: Цього року у Львові планують відкрити п'ять підстанцій для бригад швидкої допомоги

Резюме просять надсилати до 18 березня електронною поштою на адресу [email protected] із позначкою «аеромедична евакуація».

Нагадаємо, цієї весни на Львівщині запрацює цивільна медична евакуація важкохворих пацієнтів. Перший політ медичного гелікоптера запланований вже на квітень. У лютому та квітні поточного року МОЗ ініціював запуск двох пілотних проєктів з аеромедичної евакуації – у Львові та Києві. лікарня швидкої допомоги розробляє проєкт на будівництво злітно-посадкового майданчику. Раніше головний лікар медзакладу Олег Самчук розповів у коментарі Tvoemisto.tv, що у лікарню швидкої допомоги Львова пацієнтів у важкому стані доставлятимуть гелікоптером. За попередніми розрахунками, майданчик обійдеться лікарні у 5 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!