У Львові шукають свідків ДТП, під час якої загинула людина

3306 0
Працівники міліції розшукують водія, котрий скоїв наїзд на пішохода та втік із місця пригоди. Львів'ян, які стали очевидцями інциденту, просять зателефонувати.
фото: styknews.info, firtka.if.ua

фото: styknews.info, firtka.if.ua

Сьогодні вночі, 7 вересня, приблизно о 3.00 годині на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про тіло чоловіка без ознак життя, виявлене на проїзній частині львівської об’їзної дороги у селі Сокільники. Слідчо-оперативна група встановила, що 34-річний мешканець Буського району загинув унаслідок наїзду невстановленого автомобіля.

Читайте також: У Львові шукають свідків ДТП, під час якої збили 12-річну дитину. Фото

Правоохоронці розшукують водія, котрий скоїв наїзд на пішохода та втік з місця події. «Якщо Ви володієте будь-якою інформацією, що допоможе встановити особу водія, звертайтесь на оперативну лінію 102. Анонімність гарантовано», – йдеться у повідомленні, опублікованому на сайті відомства.

Читайте також: У Львові шукають свідків ДТП, під час якої постраждала літня жінка

Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!