У Львові шукають свідків смертельної ДТП

5511 0
Рідні просять усіх небайдужих, які були присутні на місці події у той вечір, зголоситися.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові вночі з 6 на 7 червня на вул. Володимира Великого сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля збив Сергія Вельмика, його рідні шукають свідків події. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила сестра чоловіка Оксана Вельмик. 

Рідні просять усіх небайдужих, які були присутні на місці події у той вечір, зголоситися. Сергій був одягнений як на фото. ДТП сталася між 22:00 і 00:20 год. Йому було 37 років.

Як повідомили Tvoemisto.tv у поліції Львівської області, усі ДТП, які сталися на Львівщині, публікують на сайті. Однак про ДТП на вул. Володимира Великого інформації немає.

Водночас, як зазначила сестра загиблого, коли у Львові стається ДТП, то про це завжди пишуть, а тут жодної інформації від поліції немає. Поліція не публікує інформації, адже не може точно з'ясувати час ДТП та обставини події, зокрема номера автомобіля, який збив чоловіка, каже Оксана Вельмик.

«Ми хочемо знати, коли точно це сталося і хто винуватець. Адже Сергія збили і просто залишили на дорозі»зазначила вона.

Читайте також: На Львівщині водій авто в'їхав у житловий будинок та загинув

З будь-якою інформацією можна звертатися за номером телефону: +380962663028 – Оксана Вельмик.

Нагадаємо, що 12 червня на вулиці Івана Франка у місті Рудки Самбірського району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Водій автомобіля «Chevrolet Equinox», 28-річний мешканець одного з сіл Самбірського району, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та в’їхав у будинок. 

__________________________________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!