У Львові шукають водіїв електротранспорту. Яку зарплату пропонують

4171 0
Водії трамвая можуть заробляти 25 тис. грн.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

ЛКП «Львівелектротранс» має потребу у 50 водіях: 30 – для трамваїв і 20 – для тролейбусів. Відтак, усіх охочих просять зголошуватися до «Школи водіїв» підприємства на спеціальність «Водій трамвая/тролейбуса». Після двомісячного теоретичного курсу практичні навчання відбуватимуться у депо, потім – на лінії без пасажирів, а далі уже із пасажирами.

Джерело: Львівська міська рада

Навчання для водіїв трамваїв розпочнеться найближчим часом, наразі у групі ще є три вільні місця. Натомість група водіїв тролейбусів ще на стадії комплектації.

«Водії-початківці «третього класу» можуть розраховувати на таку заробітну плату: водії трамвая – 25 тис. грн, водії тролейбуса – 27 тис. грн. Далі, удосконалюючи свої навики та підвищуючи «класність», водії можуть мати суттєво вищу заробітну плату», – зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Зазначимо, що у «Школі водіїв» ЛКП «Львівелектротранс» тримає постійний набір на безкоштовне навчання за спеціальністю «Водій трамвая/тролейбуса». Навчання триває три місяці: два – теорія, один – практика.

Нагадаємо, раніше Tvoemisto.tv поспілкувалося з водійкою трамвая Анною Лазоряк, яка розповіда про особливості її роботи і про те, за яких умов жінки могли б кермувати ще й автобусами. Детальніше читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!