У Львові зупинили дію містобудівних умов і обмежень для надбудови на вулиці Дж.Вашингтона

4021 0
Мешканці подали до суду, щоби зупинити будівництво.
фото: лмр

фото: лмр

Сьогодні, 16 жовтня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР зупинили містобудівні умови і обмеження для об’єкту на вулиці Вашингтона 21.

«Було надано формально ДБНи на добудову другого поверху. Але, з погляду здорового глузду, це шкодить інтересам людей. Ми намагались комунікувати із забудовником, щоб вони привели проєкт у відповідність. Вони не зупинили будівництво», – розповів заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

Він також зазначив, що мешканці будинку №21 на вулиці Джорджа Вашингтона подали позов до суду про скасування містобудівних умов. «Пропоную, щоб юридичний департамент ЛМР у цій справі став на захист інтересів мешканців», – додав він.

Нагадаємо, на вул. Джорджа Вашингтона, 21 триває будівництво нежитлових приміщень, які є прибудовами до житлового будинку. 

Вікторія Савіцька


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!