Львів'яни склали інтерактивну карту скандальних забудов

13603 1
Львів’яни склали мапу незаконних забудов міста. У перелік потрапили 17 об’єктів, які зводяться у Львові.
фото: www.lviv.tv; мережа Facebook

фото: www.lviv.tv; мережа Facebook

Інформацію про це розмістили у спільноті «Скандальні забудови Львова» в соціальній мережі Facebook.

Збирати інформацію про скандальні забудови допомагали активні львів’яни, які заповнювали інформаційні анкети. У результаті до списку потрапили об’экти будівництва за наступними адресами: вул.Богуна, 11; вул.Дорошенка, 53; вул.Єфремова, 26; вул.Кравченко, 8; вул. Карманського, 30; вул.Кульпарківська, 224; вул.Мідна - вул.Загірна; вул. Остроградських; вул. Повітряна; вул. Сахарова, 70; пр.Шевченка, 3; вул.Шептицьких 8, 10, 14; м.Винники, вул.Винна Гора. Ще чотири забудови – за адресами вул.Порохова, 20; вул.Пулюя 36 (40); вул.Стрийська - вул. Хуторівка; пр.Червоної Калини, 109 – зазначені як такі, що будуються із порушеннями містобудівельного законодавства.

З мапою забудов можна ознайомитися за посиланням.

Відтепер львів’ян закликають взяти участь у другому етапі формування об’єднаної мапи незаконних забудов.

«Зараз по кожній з цих будов ми заповнюємо інформаційні картки, в яких вказуємо порушення, та наводимо документи. Отже, прошу всі документи по ваших забудовах надсилати на електронну адресу [email protected]. В темі листа будь ласка вказуйте адресу будови, а в самому листі, якщо маєте змогу, вказуйте порушення, але вже з посиланням на долучені документи. Цим ви дуже допоможете спільноті, бо проаналізувати таку кількість документів без допомоги займе дуже багато часу», – зазначається у спільноті.

Вся додана інформація буде з’являтись на мапі в автоматичному режимі.

Опублікувала Олена Марченко
 


Читайте також:
23 Квітня, 2015 11:49
іван читайте там [***]:// juryst.[***] /articles/category/3/message/171/
дуже цікаво
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!