У Львові сталася потрійна ДТП. Є ускладнення в русі

3014 0
За попередньою інформацією, унаслідок ДТП є потерпілий.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

У п'ятницю, 3 листопада, на перехресті вулиць Кульпарківська-Антоновича сталася дорожньо-транспортна пригода унаслідок чого ускладено рух транспорту. Про це Tvoemisto.tv повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

За попередньою інформацією, унаслідок ДТП є потерпілий. Його госпіталізували у 8-му міську лікарню.

«Зіштовхнулися три автомобілі – «Пежо», «Мазда», і «Тойота». Наразі є ускладнення в русі. Триває оформлення дорожньо-транспортної пригоди та регулювання руху. Є один потерпілий з автомобіля «Пежо», – повідомила речниця Патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.

Зазначимо, на вулиці триває регулювання руху транспорту патрульними.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!