У Львові сталася пожежа у багатоповерхівці. Є загиблі

13213 0
Внаслідок пожежі загинув власник квартири, пожежники врятували 10 людей.
Фото: ДСНС Львівщини

Фото: ДСНС Львівщини

Сьогодні вночі, 24 серпня, у Львові на вул. Миколайчука, 30 виникла пожежа на третьому поверсі п`ятиповерхового житлового будинку. У вогні загинув власник квартири. Із будинку вивели 9 людей і винесли хлопчика-інваліда. Про це повідомили у ГУ ДСНС Львівщини.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири вибивався чорний дим. Рятувальники включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації займання та порятунку людей.

Через сильне задимлення, що виникло внаслідок загорання, сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами згорання. З верхніх поверхів рятувальники вивели на вулицю 9 людей. Також стало відомо, що на п’ятому поверсі в квартирі перебуває 10 літня дитина з інвалідністю, вогнеборці за допомогою рятувального пристрою винесли хлопчика на руках.

У пожежі загинув 70-річний власник квартири. 1951 року народження.

Пожежу ліквідовували 18 рятувальників. Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!