У Львові стартує конкурс на найкращу новорічну вітрину

1509 0
Вітрини рекомендують оформлювати геометричними візерунками, орнаментом чи традиційним павуком.
Фото: Твоє Місто

Фото: Твоє Місто

З 23 листопада у Львові стартує конкурс на найкраще оформлення вітрин, брам, вікон та балконів до новорічних та різдвяних свят. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Читайте також: Вітрини Львова почали прикрашати до свят. Добірка атмосферних фото

Оформлювати вітрини та вікна рекомендують традиційним різдвяним павуком чи його елементами, геометричними візерунками, орнаментом тощо.

Які критерії відбору:

1. Зовнішній технічний та естетичний стан вітрини (вітрин, брам, вікон та балконів) і фасаду будинку;

 2. Відповідність художньо-естетичного вирішення новорічній та різдвяній тематиці;

 3. Використання додаткових технічних засобів (підсвічування, ілюмінація, механічні конструкції);

 4. Композиційне вирішення.

Додамо, що для участі у цьому конкурсі потрібно подати звернення на офіційну веб-сторінку Львівської міськради із заявою встановленого взірця на ім’я керівника управління культури з вказанням точної адреси об’єкта, ініціалами заявника та контактним номером телефону.

Крім того, потрібно додати фотографії об’єкта який подаєте на конкурс, з різних ракурсів у хорошій якості та з високою роздільною здатністю, що подаються на диску або USB флеш-носії – при подачі через Центр надання адміністративних послуг Львівської міської ради, або долучаючи до електронного звернення у форматі jpg, .jpeg, .png, .gif, .tiff, .bmp, .pdf.

Прийом документів триватиме до 15 грудня.

Нагадаємо, що центральні вулиці міста, зокрема площу Ринок у Львові, помалу починають прикрашати різдвяними декораціями. Незважаючи на те, що до новорічних свят залишається ще понад місяць, деякі кав’ярні, ресторани та крамниці в місті активно готуються до сезону. Окрім цього, невдовзі в центрі Львова традиційно з’явиться ковзанка.

Tvoemisto.tv зібрало у підбірку фото з локацій, де нині вже прикрасили вітрини різдвяними декораціями, та пропонує переглянути, як змінюється місто напередодні свят.

У Львові щороку визначають переможців на найкраще оформлення вітрин до новорічних та різдвяних свят. Переможець, що здобув 1 місце, минулого року отримав 25 тисяч гривень, за 2 місце – 15 тис. грн, за 3 місце – 10 тис. грн. Детальніше дізнавайтеся за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!