У Львові стартує Місяць авторських читань. Програма

2082 0
Протягом липня у Львові відбудеться найбільший транскордонний літературний фестиваль Центральної Європи, де щодня можна знайомитися з найцікавішими автор(к)ами польської, чеської, словацької, української та турецької літератур.
фото: facebook

фото: facebook

Від завтра, 5 липня, у Львові відбуватимуться Місяць авторських читань – найбільший транскордонний літфестиваль Центральної Європи, де щодня впродовж липня знайомитися з найцікавішими автор(к)ами польської, чеської, словацької, української та турецької літератур. Почесна гостя МАЧ 2018 – Туреччина, тож щодня у Львові відбуватимуться зустрічі з турецькими письменниками та письменницями, які разом зі своїми колегами з Польщі, Чехії, Словаччини та України мандруватимуть усіма містами фестивалю і завершуватимуть своє турне у «Дзизі» на Вірменській, 35. Вхід на події вільний.

Місяць авторських читань, започаткований 1999 року у Брно видавництвом «Větrné mlýny», охоплює 5 міст Центральної Європи. Щовечора впродовж липня у Львові, Вроцлаві, Брно, Кошицях та Остраві відбуваються два літературні вечори: один – для письменника з країн-господарок фестивалю, і один – з країни-гостя. МАЧ у Львові вперше відбувся у 2015. Відтоді місто вже відвідали іспанська та грузинська делегації.

Програма Місяця авторських читань

Почесний гість – Туреччина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!