У Львові стартує Весняний діловий форум. Про що говоритимуть

1296 0
Вебінар триватиме з 10:00 до 18:00 19 травня.
Фото: dilovyy-forum.com

Фото: dilovyy-forum.com

У п’ятницю, 19 травня, у Львові відбудеться Весняний діловий форум, цьогорічна тема якого «Незламний український бізнес – експертний погляд на 2023 рік». Його проведуть у форматі вебінару, безпосередню участь в заході зможуть взяти лише спікери та партнери Форуму. 

На вебінарі будуть обговорювати питання мікро- та макроекономіки, монетарної політики та економічної ситуації в Україні в умовах значних історичних викликів. Крім того, висвітлять перспективи реформування економічної і соціальної сфер, а також можливості ведення підприємницької діяльності в Україні за стандартами Європейського Союзу та світовими стандартами у період Четвертої промислової революції.

У першій панелі на тему «Підтримка міжнародних партнерів під час війни» візьмуть участь керівниця Міжнародної фінансової корпорації Олена Волошина, голова правління KredoBank Яцек Єжи Шугаєв, заступниця керівника місії ЄБРР в Україні Леся Кузьменко, голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький та мер Львова Андрій Садовий. Модеруватиме розмову голова організаційного комітету КМЕФ Юрій Пивоваров.

Наступна панель пройде під гаслом «Бізнес під час війни». У ній візьмуть участь керівник Центр Економічноі Стратегії та представник Національного банку України Гліб Вишлінський, член правління АТ «Кредобанк» Антон Кіркач та народний депутат України Ярослав Рущишин. Модеруватиме розмову організатор Весняного Ділового Форуму Володимир Глащенков.

У третій панелі під назвою «Що варто змінити в Україні після війни» поділяться досвідом та знаннями директор Українського Інституту Майбутнього Вадим Динисенко, професорка Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Наталя Кривда та керуючий партнер PPV Knowledge Networks Володимир Воробей. Модеруватиме розмову керівник медіа-хабу «Твоє Місто» Тарас Яценко.

В останній панелі на тему «Приклади побудови успішних конкурентних українських компаній» візьмуть участь співвласник «Intellias» Віталій Седлер, лідерка проекту MILIGUS тактичний одяг Олена Гусєва та виконавчий директор Центру лідерства УКУ Андрій Рождественський. Модеруватиме панель керуючий партнер «Nexia DK» Роман Білик.

Усі присутні зможуть ознайомитися з прикладами успішних проєктів, які реалізовані в Україні як міжнародними, так і місцевими компаніями, та обмінятися досвідом з їхніми власниками.

Вебінар триватиме з 10:00 до 18:00 19 квітня.

До участі в форумі запрошують представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій та успішних підприємців, які зацікавлені в економічному розвитку України. А також представників міжнародних економічних організацій та установ, зарубіжних фінансових та інвестиційних компаній, які зацікавлені у реалізації бізнес-проєктів на території України.

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!