У Львові стартували зйомки фільму «Я, «Побєда» і Берлін». Фото, відео

2947 0
Реліз фільму у кінотеатрах України запланований на 2021 рік.
фото тараса бабенчука

фото тараса бабенчука

У Львові почали зйомки пригодницького повнометражного проєкту «Я, «Побєда» і Берлін» за мотивами однойменної повісті легендарного музиканта Андрія Кузьменка.

У центрі історії – український музикант-початківець Кузьма разом з другом Бардом їде до Берліна на іржавій «Побєді», де хоче обміняти її у німецького колекціонера на шестисотий «Мерседес», щоб вразити цим свою кохану дівчину Барбару. Але бурхливе нічне життя німецької столиці приносить герою карколомні пригоди, що змінюють його мету, гартують характер та допомагають віднайти своє справжнє «я».

«Маємо надію, натхнення та всі ресурси для того, щоб передати у майбутньому фільмі атмосферу світу Кузьми, його бачення життя, позитивне ставлення до всіх негараздів та труднощів. Окрім цього, з командою плануємо масштабну промо-кампанію і впевнені, що проєкт буде цікавий загальній аудиторії  кожний молодий глядач побачить, як «відривалися» його батьки, а кожний дорослий із задоволенням зануриться в ті часи», – каже продюсер Олексій Терентьєв.

Творці фільму приготували безліч сюрпризів для глядача, і один з головних – хто стане виконавцем головної ролі. Продюсери поки не озвучують прізвище. Наразі лише точно відомо, що у фільмі з’являться нові та несподівані обличчя.

«Ми починаємо фільмування у Львові в цей день, 17 серпня, невипадково, адже сьогодні день народження Андрія Кузьменка. До того ж навколо знакові місця: церква Святого Андрія та медінститут, в якому Кузьма навчався», – додає режисерка Ольга Ряшина.

Також глядачів обіцяють здивувати відтворенням атмосфери 90-х, великим різноманіттям локацій, постійною зміною персонажів, нескінченими пригодами та фірмовим гумором.

У фільмі пролунають оригінальні кавер-версії найвідоміших хітів Кузьми Скрябіна у виконанні популярних українських артистів. Зйомки відбуватимуться у Києві, Львові та Берліні. Реліз фільму у кінотеатрах України запланований на 2021 рік.

Нагадаємо, що через зйомки фільму у Львові ситуативно перекриватимуть низку вулиць. Детальніше з розкладом можна ознайомитися за посиланням.

Фото Тараса Бабенчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!