У Львові стався збій сигналу «Повітряна тривога». У чому причина

5289 0
Наразі система централізованого оповіщення працює в штатному режимі.
ФОТО: GOROD.LV

ФОТО: GOROD.LV

Сьогодні, 7 червня, о 20.09, під час оголошення сигналу «Повітряна тривога» на Львівщині стався збій програмного забезпечення – не спрацювала сирена. У департаменті цивільного захисту Львівської ОВА повідомили, що фахівці усунули причину збою, і відновили роботу системи.

«Під час оголошення сигналу «Повітряна тривога» стався збій програмного забезпечення, внаслідок чого система оповіщення Львівської області спрацювала не за протоколом. Фахівцями оперативно встановлено причину збою, робота програмного забезпечення відновлена», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, наразі територіальна автоматизована система оповіщення працює в штатному режимі.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv інформує про оголошення повітряної тривоги на Фейсбук-сторінці, у Телеграм-каналі, у Viber, а також на офіційному сайті

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!