У Львові створили обласне управління Національної поліції

5342 0
Начальник Головного управління МВС України у Львівській області Дмитро Загарія 7 листопада зареєстрував положення про Головне управління поліції у Львівській області.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

«Історична мить. Декілька хвилин тому зареєстровано Головне управління Національної поліції у Львівській області», – йдеться у повідомленні на сторінці Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

 

Історична мить. Декілька хвилин тому зареєстровано Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Posted by Головне територіальне управління юстиції у Львівській області on 7 листопада 2015 р.

 

Відповідно Головне управління МВС Львівщини офіційно стало управлінням Національної поліції. Переатестація працівників та зміна структури правоохоронних органів триватиме, за прогнозами міністра МВС Арсена Авакова, приблизно півроку.

Нагадаємо сьогодні, 7 листопада, набув чинності закон «Про Національну поліцію України». При цьому, закон «Про міліцію» втратив свою силу.

Закон визначає Національну поліцію як орган виконавчої влади, який буде служити суспільству і призначений для охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання громадського порядку та громадської безпеки.

Документ встановлює правові основи організації та діяльності Національної поліції України, статус поліцейських, а також порядок проходження служби в поліції.

Джерело: zaxid.net

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!