У Львові суд наклав арешт на житловий комплекс «Хмельницький парк»

6206 0
Галицький районний суд Львова заборонив будь-які роботи на незавершеному житловому комплексі «Хмельницький парк», що за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 230А.

Про це йдеться в ухвалі Галицького районного суду Львова.

Зокрема, суд постановив: «Накласти арешт та заборонити Товариству з обмеженою відповідальністю «МС Імперіал» приватному підприємству «Бірюза», Товариству з обмеженою відповідальністю «МС Імперіал Буд», приватному підприємству «МС Проект», Товариству з обмеженою відповідальністю «МС Гарант» розпоряджатися будь-яким чином та використовувати об’єкт незавершеного будівництва на вул. Богдана Хмельницького, 230а у м. Львові, в тому числі проводити будь-які будівельні та інші роботи пов’язані з реконструкцією чи будівництвом вищезазначеного об’єкту».

Читайте також: Чи знесуть у Львові хоч одну новобудову?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!