У Львові суд зобов’язав Російський культурний центр звільнити приміщення

2414 1
Господарський суд Львівської області постановив виселити орендарів із приміщення по вул. Короленка, 1а.
фото: lviv.depo.ua

фото: lviv.depo.ua

Господарський суд Львівської області зобов’язав Російський культурний центр звільнити приміщення на вул. Короленка, 1а. Про це 7 грудня повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк на свої сторінці у Facebook.

«Свіжі новини з вул. Короленка. Господарський суд Львівської області постановив виселити орендарів із приміщення по вул. Короленка, 1а. Російське культурне товариство і його братні організації такі як редакція українофобського «Руского вєсніка» можуть потроху пакувати речі. Нагадаю, що зараз ЛОР готується до конкурсу на нового орендаря», – написав у соцмережі заступник голови Львівської облради.

Нагадаємо, 25 жовтня, під час засідання Обласної ради депутати заслухали звіт комісії, яка вивчала питання доцільності функціонування Російського культурного центру у приміщенні за адресою вул. Короленка, 1а. Врахувавши усі аргументи, вирішили розпочати процес вивільнення приміщення.

Згодом у відповідь на інформаційний запит Tvoemisto.tv у Російському товаристві ім. О. Пушкіна повідомили, що вони позиватимуться до суду через рішення Обласної ради виселити Російський культурний центр із приміщення на вул. Короленка, 1а.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
11 Грудня, 2016 01:54
Dmitry Bezruk Ця будова в жахливому стані (ще й опісля пожежі), - вона плюндрує своїм виглядом увесь сквер, й вже не одне десятиліття поспіль.
Добре б було запропонувати львів'янам визначитись у публічній площині із тим, що саме вони б воліли бачити на цьому визначному (поміж кількох Храмів) місці...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!