У Львові судитимуть жінку, яка підтримувала агресію рф

1003 0
На особистій сторінці в забороненій соцмережі вона поширювали деструвктив і кремлівську пропаганду.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Служба безпеки України у Львівській області затримала зловмисницю, яка пітримувала агресію рф. За матеріалами СБУ жінку судитимуть. Наразі вона перебуває у Львівському СІЗО.

Джерело: СБУ у Львівській області

Спецслужба зібрала масив інформації щодо протиправної діяльності зловмисниці із Краматорська, що перебувала на території Львівщини Жінка відкрито підтримувала агресію рф та звинувачувала Збройні сили України в обстрілах мирного населення на Донеччині. На особистій сторінці в забороненій соцмережі вона поширювали деструвктив і кремлівську пропаганду. 

Читайте також: На Львівщині СБУ затримала ще одного ворожого агента

Нагадаємо, що раніше на основі зібраного масиву доказової бази щодо протиправної діяльності та за результатами судово-лінгвістичної експертиз слідчі СБУ повідомили зловмисниці про підозру у вчинені злочину за ст.436-2. Фігурантці справи суд вже обрав запобіжний захід - тримання під вартою.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!