У Львові свій перший в Україні офіс відкрила компанія Ericsson

4333 2
Компанія Ericsson відкрила свій перший в Україні R&D-офіс. Сама компанія на теренах нашої держави працює вже 100 років, але повноцінних R&D-центрів поки що не відкривала.
фото: radio24.ua

фото: radio24.ua

Про це повідомляє AIN.

Компанія Ericsson придбала ІТ-компанію Ericpol. Це польсько-українсько-білоруська компанії, один з офісів якої розташовано у Львові. Саме у ньому  Ericsson і розпочала свою роботу.  В офісі працює близько 120 програмістів. Основний напрямом їх діяльності  - розробка програмного забезпечення для OSS і BSS-систем телеком-операторів.

В майбутньому центр, можливо, буде займатись і тематикою LTE, Internet of Things, e-health та e-government. В компанії, зокрема, не виключають розширення чи відкриття нових центрів R&D в країні

«Ericsson присутній в Україні з 1892 року. Ми дуже серйозно сприймаємо цей ринок. Подальший розвиток чи запуск R&D в інших регіонах залежить від ситуації на ринку і розвитку бізнесу компанії в країні», - заявив Ігор Пігарєв, GIR Manager Ericsson Ukraine.

Відкриття центру у Львові заплановано на 20 квітня.

Опублікувала Мар’яна Федина

8 Квітня, 2016 14:27
Валентин З якого року????)
7 Квітня, 2016 16:58
noname Ericsson присутній в Україні з 1892 року???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!