У Львові священник проводитиме обряд екзорцизму у наміренні Путіна

11982 0
Отець каже, що Путін може бути одержимим злим духом.
Фот: LIGA.NET

Фот: LIGA.NET

Львівський священник Тихон Кульбака від сьогодні щодня здійснюватиме ритуал екзорцизму в наміренні Володимира Путіна. На його думку, дії глави РФ можуть бути інспіровані злим духом. Про це він повідомив на сторінці у Facebook.

Читайте також: Гарнізонний храм Львова готовий послужити і як укриття, і як шпиталь, – військовий капелан 

«Хочу повідомити, що я вирішив в особливий спосіб використати свій стан священика Єдиної, Святої, Соборної Церкви, яким маю ласку та привілей бути вже 30 років. Від сьогодні зобов'язуюся щодня виконувати Ритуал екзорцизму у наміренні Володимира Путіна. Вважаю, що дії цієї особи можуть бути інспіровані злим духом», – сказав священник.

Додає, що екзорцизм спрямований на те, щоб вигнати бісів або звільнити від бісівського впливу силою духовної влади, яку Ісус дав Своїй Церкві. Відтак, священник Тихон Кульбака просить у бога або звільнити Путіна від бісівського впливу і вплинути на його поведінку, щоби відмовився від зла і пристав на добро, або «видати такого сатані на погибіль тіла, щоб спасся дух у день Господній».

Читайте також: Молитви за українських воїнів та Україну. Три тексти за мир

Також він запрошує до здійснення обряду долучитися співбратів-священників. Водночас миряни можуть підтримати молитвами з проханнями про звільнення від опанування злим духом.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv зібрало у підбірку молитви за ЗСУ, Україну та українських захисників

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!