У Львові синоптики обіцяють потепління до +7 і дощ

1230 0
Вихідні у Львові також будуть хмарними, дощитиме.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

Хмарна погода буде триматися у Львові до самого вечора у понеділок, 9 січня. Із середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ. Температура вдень підніметься до +6 градусів. Про це повідомили на сайті Синоптика.

Протягом усього дня в вівторок, 10 січня, у Львові буде триматися хмарна погода. Увесь день йтиме дощ, який до вечора повинен послабшати. Температурний максимум становитиме +4 градуси вдень, +2 – вночі.

Читайте також: Тепла погода позитивно вплинула на баланс української енергосистеми

Ранок та день будуть хмарними й у середу, 11 січня, тільки вечір порадує нас ясним небом. Уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Стовпчик термометра коливатиметься від 1 до 3 градусів тепла.

У четвер, 12 січня, хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Львові буде зберігатися похмура погода. Без опадів. Уночі та під ранок прогнозують незначний мороз – до -1 градуса. Удень – +4. 

Незважаючи на хмарний ранок та похмурий день в п'ятницю, 13 січня, вечір у Львові обіцяє бути ясним. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Мінімальна температура становитиме +1 градусів, а максимальна – +5. 

Вихідні будуть хмарними, у Львові дощитиме. Температурний максимум становитиме +5 та +7 градусів у суботу й неділю відповідно.

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!