У Львові ситуативно перекриватимуть рух

2820 0
10 вересня у Львові пройде процесійна та молитовна хода, у зв’язку з чим, на деяких вулицях ситуативно перекриють рух транспорту.
фото: kurs.if.uа, risu.org.ua

фото: kurs.if.uа, risu.org.ua

У суботу пройде процесійна хода з реліквіями блаженного Якова Стрепи та молитовна хода з перенесенням чудотворної ікони «Милосердя двері». Відтак, у зазначені години за маршрутами ходи ситуативн перекриють рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, з 9:00 до 11:00 год. буде ситуативно перекритий рух транспорту за маршрутом процесійної ходи з реліквіями блаженного Якова Стрепи: вул. Личаківська, 49а (костел Св. Антонія) – пл. Митна – вул. Підвальна – вул. Руська – пл. Ринок – пл. Катедральна, 1 (Латинський Катедральний Собор).

Також  з 16:30 до 18:00 год. буде ситуативно перекритий рух транспорту за маршрутом молитовної ходи з перенесенням чудотворної ікони «Милосердя двері»: вул. Устияновича – вул. Бібліотечна – вул. С. Бандери – площа перед пам’ятником Жертвам комуністичних злочинів (зупинка 10 хв) – вул. Брюлова – вул. М. Вербицького – вул. Коперника – вул. Героїв Майдану – вул. Героїв Майдану, 32 (Академія сухопутних військ - зупинка 10 хв.) – вул. Стрийська, 29 (храм Блаженних мучеників, зупинка 10 хв.) – вул. Козельницька, 2а (храм Святої Софії – Премудрості Божої).

Читайте також: До Львова приїде Патріарх Філарет. Програма візиту

Львів’ян та гостей міста просять не створювати перешкод учасникам дорожнього руху через перекриття проїжджих частин вулиць, автомобільних доріг, тротуарів та узбіч, а також не перешкоджати руху транспорту (у тому числі громадського транспорту і транспорту спеціального призначення).

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!