У Львові та області оголосили на завтра штормове попередження

1133 0
Мешканців попереджають про значний мокрий сніг та дощ.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

21 січня погоду у Львові та області визначатиме вночі проходження активних атмосферних фронтів з південного сходу, вдень поле пониженого атмосферного тиску. Синоптики Львівського гідрометцентрі попереджають про небезпечні метеорологічні явища.

Так, завтра 21 на дорогах буде ожеледиця. Вночі – подекуди значний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу (І рівень небезпечності, жовтий). Хмарно з проясненнями, уночі – мокрий сніг та дощ, подекуди значні опади, вдень без істотних опадів. Уночі місцями буде налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. Прогнозують також північно-західний вітер, 3-8 м/с. Температура впродовж доби коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла.

Читайте також: Карпати замело снігом. Фотофакт

Атмосферний тиск зростатиме, відносна вологість повітря істотно не зміниться.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!