У Львові тролейбус №9 поїде до нового терміналу аеропорту ще цього року

3158 0
До нового року львів’яни зможуть їздити із центру міста до нового терміналу аеропорту тролейбусом.
фото: lviv.vgorode.ua

фото: lviv.vgorode.ua

Тролейбус №9, який мають продовжити до нового терміналу львівського аеропорту, їздитиме за новим маршрутом до нового року. Про це повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович.

Роботи зі встановлення опор та контактної мережі планували завершити раніше, але погодні умови цьому не сприяють. Відтак, новий маршрут буде працювати наприкінці року.

Загалом, для того, щоб тролейбус №9 почав їздити до нового терміналу аеропорту, потрібно прокласти майже кілометр контактної мережі.

Читайте також: 8 автобусів у Львові курсуватимуть за новими маршрутами. Перелік

Нагадаємо, що зараз до нового терміналу аеропорту курсує лише маршрутний автобус № 48, Відтак, додаткове тролейбусне сполучення із новим терміналом має значно покращити ситуацію із доїздом до центру міста.

Аби продовжити тролейбусний маршрут, комунальне підприємство «Львівелектротранс» уклало договір вартістю 4,5 мільйони гривень.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!