У Львові триває фестиваль можливостей людей поважного віку. Де подивитися

2256 0
У фестивалі візьмуть участь творчі колективи з України, Білорусі, Словаччини та Болгарії.

З 28 вересня по 2 жовтня у Львові триває перший фестиваль можливостей для людей поважного віку «Золоті роки». У заході беруть участь загалом 180 представників творчих колективів з 14 міст України, а також Болгарії, Словаччини та Білорусі, повідомляють організатори.

Перші два дні були присвячені знайомству між учасниками, робочим зустрічам та неформальному спілкуванню.

«2 жовтня представники делегацій продовжать роботу над формуванням української моделі неформальної освіти людей поважного віку в Україні. Об’єнавши ідеї, цілі, дії, ми зробимо поважних львів’ян щасливими та потрібними», – розповідає організаторка фестивалю, керівниця ГО «Золоті роки» Людмила Гришко.

Завтра, 30 вересня, в Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відбудеться офіційне відкриття фестивалю, парад країн-учасниць та виступ творчих колективів. Трансляція наживо розпочнеться  30 вересня о 14:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!