У Львові триває відкрита стратегічна сесія Lviv Smart City Day

1546 0
26 листопада у Львові стартувала відкрита стратегічна сесія Lviv Smart City Day. За словами Іллі Кенігштейна, співорганізатора заходу, за результатами стратегічної сесії організатори розроблять дорожню карту із завданнями для міста, їх рішеннями та з практичними порадами, на основі підходів smart city та big data.
фото: lvbs.com.ua

фото: lvbs.com.ua

Зокрема рекомендації стосуються таких тем як безпечне місто, освіта, здоров’я, креативні хаби, енергетика, мобільність.

«Однією з передумов для формування розумного міста є боротьба з корупцією, – наголосив керівник Школи управління УКУ Павло Шеремета. – Ми повинні донести до львів’ян, що корупція це не по-європейськи, це негідно. В розумному місті не може бути корупції. Потрібно навчитися уявляти Львів і Україну багатим розвиненим містом та країною. Включайте голову, серце, руки і працюйте», – додав він він.

Марк Зархін, ресторатор та громадський діяч зазначив, що розумне місто – це місто, де переважають цінності «WIN-WIN», а не «кум-кум»: «Креативний клас і креативна економіка разом створюють креативне та розумне місто. А креативна економіка є основним джерелом конкурентної переваги. Функція міського управління і громади – це створення трьох Т-умов: талант, технології, толерантність.  В додаток до цього важливо творити атмосферу довіри і комфортності громадського простору». 

На Lviv Smart City Day відбуваються обговорення у шістьох панелях: Safe City, Smart Mobility, Smart Education, Smart Energy, E-Health, Creative Hubs.

Відкриту стратегічну сесію організовує Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) спільно з «Креативним кварталом» та Львівською міською радою. Генеральний спонсор події – компанія MasterCard.

Ви можете слідкувати за онлайн трансляцією події на сайті Твоє місто та twitter трансляцією 

Більше про доповідачів та програму заходу на сайті

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!