У Львові тимчасово призупинили прийом документів на польську візу через візовий центр. Доповнено

5686 0
Зараз заявки приймають безпосередньо через стандартну польську систему e-konsulat.
Фото: Slavic-center.com.ua

Фото: Slavic-center.com.ua

У Львові призупинили прийом документів для охочих отримати польську візу через посередника, тобто через візовий центр. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Генеральному консульстві Польщі у Львові. 

Зараз заявки приймають безпосередньо через стандартну польську систему e-konsulat, за якою раніше не було реєстрації. Це можна зробити безкоштовно за наявності вільних дат. А інформацію про відновлення можливості подачі заяв у пунктах прийому візових документів нададуть згодом, в окремому повідомленні.

Читайте також: Польща відкрила кордони для українських туристів

Додамо, що візовий центр VFS Global призупинив прийом платежів на виготовлення візи у Польщу не лише у Львові, а й Івано-Франківську та Ужгороді з 13 січня 2022 року. Для інших міст оплати відбуватимуться у звичному режимі. Зміни стосуються лише віз до Польщі – платежі на отримання візи до Чеської Республіки працюють без змін. Заяви тих, хто здійснив передоплату до 13 січня, приймуть у встановлений термін. 

Нагадаємо, під час пандемії термін дії польської робочої візи на підставі Закону продовжується автоматично. Це відбувається, якщо в останній день дії візи іноземець перебував на території Польщі. Чинність таких віз продовжили до 30 дня після скасування стану епідемії або стану епідеміологічної загрози.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!