У Львові у пансіонаті для літніх людей трапилось загорання. Оновлено

1348 0
Станом на 20:55 пожежу ліквідували.
Фото: Варта

Фото: Варта

У Львівському геріатричному пансіонаті для літніх людей на вул. Медової печери, 71 трапилось загорання. Про це Tvoemisto.tv повідомила пресслужба ДСНС. 

Станом на 20:55 пожежу вже ліквідували. 

Як вказали у Службі надзвичайних ситуацій, пожежа у кімнаті на 9 м2 трапилась через загорання речей домашнього вжитку. 

Пресслужба Львівської міськради о 21:34 повідомила, що внаслідок пожежі від численних опіків та отруєння продуктами горіння загинув один чоловік.

Внаслідок пожежі постраждала одна людина.   

Нагадаємо, що сьогодні також повідомили, що внаслідок пожежі у двоповерховому житловому будинку на Львівщині загинув чоловік.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!