У Львові у торговому центрі обвалилася стеля. Фото

7088 0
Сьогодні, 22 червня, близько 15:30 у торговому центрі «ВАМ», що на вулиці Виговського, 100, обвалився фрагмент стелі. Як повідомили Tvoemisto.tv у адміністрації ТЦ, наразі з’ясовують обставини пригоди і львів’янам радять не відвідувати заклад протягом години.
фото: варта-1

фото: варта-1

Як розповіли Tvoemisto.tv у адміністрації  торгового центру «ВАМ», обвалилася не сама стеля, а фрагмент грильято (елемент підвісної стелі у вигляді решітки) у торговому залі. «Наразі про те, чи хтось постраждав інформації немає. На місці присутня швидка. Упродовж години центр працювати не буде»,  – повідомили у адміністрації.

Фото: Варта 1

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі патрульної поліції Львова, від травмпункту надійшов виклик, що у ТЦ «ВАМ» фрагмент стелі обвалився на відвідувачку. На момент прибуття поліції жінки вже не було. Директор ТЦ «ВАМ» повідомив, що її оглянув лікар і чоловік забрав додому.

Розмовляла Наталія Середюк

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!