У Львові у водійки трамваю сталася клінічна смерть

12577 0
Медики проводили реанімаційні заходи.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

У суботу, 28 січня, у водійки львівського трамваю №6 сталася клінічна смерть. Під час руху вона знепритомніла. Медики проводили реанімаційні заходи. 

Джерело: ЛКП «Львівавтодор»

«Двоє контролерів ЛКП «Львівавтодор» перебували в салоні транспорту, здійснювали перевірку санітарного стану та справності автоматизованої системи оплати проїзду. Під’їхавши до зупинки, всі, хто був в середині, зауважили, що не відчинились двері. Виявилось, що водію трамваю стало зле, вона знепритомніла буквально під час руху», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові за кермом помер водій маршрутки

Контролери надали першу домедичну допомогу жінці та звернулись до водія, який був за кермом зустрічного трамваю, щоб той зв’язався з диспетчером, аби знеструмити транспорт в якому сталась надзвичайна ситуація. 

«Повз місця події проїжджала карета швидкої медичної допомоги, яку зупинила контролер. Лікарі одразу прийшли на допомогу. Оглянувши водія трамваю, медики констатували клінічну смерть та почали проводити реанімаційні заходи», – йдеться в повідомленні.

Відтак, коли лікарі відновили серцеву діяльність та стабілізували життєві функції, водійку трамваю госпіталізували до медичного закладу. У суботу, 28 січня, вона перенесла операцію, а зараз перебуває під наглядом лікарів св. Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!