У Львові в управлінні юстиції громадян консультуватимуть через Skype

1936 0
У Львівському управлінні юстиції вперше в Україні запровадять можливість прийому громадян в режимі онлайн-відеоконференції через Skype. Така новація стартувала 7 квітня.
фото: liventerprise.com

фото: liventerprise.com

Начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський проводитиме онлайн-прийоми щочетверга із 15:00 до 18:00.

«Може звертатись будь-яка людина, за умови, якщо вона вказує своє прізвище, ім’я, по-батькові та суть питання. Якщо воно стосується системи юстиції, то ми передзвонюємо до неї», – розповів zaxid.net Ярослав Жукровський.

За його словами, прийом через Skype вирішили запровадити за ініціативою Міністерства спочатку у Львові, а потім і в інших областях, якщо новація виправдає сподівання.

«Думаю, що у травні така система буде запроваджена в інших областях, але найперше тестово це запрацює у Львівській області, щоб побачити, які є проблеми, як на це будуть реагувати люди», – підкреслив Жукровський.

Для того, щоб потрапити на «Skype–прийом» потрібно залишити інформацію на сайті Львівського управління юстиції.

Нагадаємо, для львів’ян запрацював веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану». 

 

Опублікувала Наталія Середюк

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!