У Львові утворять територіальне управління Антикорупційного бюро. Деталі

2207 0
Вже найближчим часом буде оголошено про створення територіальних управлінь Національного антикорупційного бюро України. Львів стане одним із перших міст, де його утворять.
фото: nikorupciji.org, www.ukrinform.ua, www.volynnews.com

фото: nikorupciji.org, www.ukrinform.ua, www.volynnews.com

Про це повідомив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник.

Одночасно зі Львовом, територіальне управління НАБУ обіцяють відкрити і в Одесі, а згодом в Дніпропетровську. Однак жодних термінів Артем Ситник так і не назвав.

Також буде оголошено конкурс на зайняття вакантних посад у даних управліннях.

Водночас, 30 листопада відбулося засідання постійної комісії з комунальної власності та приватизації Львівської облради, під час якого депутати розглядали звернення від керівництва Антикорупційного бюро щодо надання приміщення для облаштування регіонального підрозділу НАБУ, – повідомляє zaxid.net.

Для львівського управління Антикорупційного бюро планували виділити приміщення площею до 600 кв. м, втім депутати відмовилися це зробити, оскільки вільних приміщень такої площі у місті немає.

Нагадаємо, раніше Ситник пріоритетом роботи НАБ назвав боротьбу з корупцією в судовій гілці влади і наведення порядку в сфері державних закупівель.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!