У Львові у водоймі втопився чоловік

5133 0
Тіло чоловіка шукали водолази.
Фото: водолазна служба

Фото: водолазна служба

У Львові на вулиці Володомира Великого втопився чоловік. Інцидент стався учора, 14 червня, на території ресторану «Гуцульська гражда».  

Як повідомили рятувальники, близько 20:19 з водойми водалази підняли тіло потерпілого, мешканця Київщини, який втопився. Йому було 37 років. 

Обставини встановлюють правоохоронці органи. У коментарі Tvoemisto.tv у Національній поліції Львівської області зазначили, що тіло скерували на експертизу.

Нагадаємо, 11 червня біля села Товпижин Дубенського району, що на Рівненщині під час риболовлі на Хрінницькому водосховищі втопився 55-річний мешканець Львівщини. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!