У Львові в багатоповерхівці через необережне куріння ледь не загинув чоловік

1522 0
Він отруївся продуктами горіння та отримав опіки обличчя.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Сьогодні, 14 серпня о 09:27, в багатоповерхівці Львова на вулиці Виговського сталася пожежа. Ймовірною причиною могло стати необережність під час куріння. Про це повідомила пресслужба ДСНС Львівщини.

Як йдеться у повідомленні, 14 серпня в Львові на вул. Виговського, на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в одній з квартир. На момент прибуття вогнеборців до місця події з квартири вибивалось полум’я.
 
Під час розвідки пожежі рятувальники виявили в задимленій квартирі непритомного 54-річного чоловіка, винесли на свіже повітря і приступили до серцево-легеневої реанімації. Після чого передали чоловіка медикам. Він отруївся продуктами горіння та отримав опіки обличчя. У стані середнього ступеню важкості його госпіталізували в лікарню Святого Луки м. Львова.
 

О 09:57 пожежу локалізовано та о 10:01 ліквідовано в складі ланки  газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м та пошкоджено облицювання стін на площі 40 кв.м. Врятовано: 1 особу. До ліквідації займання залучалось 12 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Для запобігання пожежам, важливо дотримуватись наступних заходів безпеки:

  • Куріть лише у відведених для цього місцях.
  • Не куріть в приміщеннях, де є легкозаймисті матеріали або вибухонебезпечні речовини.
  • Використовуйте попільнички, щоб збирати гарячий попіл і непотрібні залишки від куріння.
  • Впевніться, що всі сигаретні залишки повністю погашені перед їх викиданням.

Нагадаємо, у середу, 12 липня, в Трускавці у приміщенні готелю сталася пожежа. Із задимленої будівлі надзвичайники евакуювали 10 людей. Пожежа виникла у готельному комплексі «П'ятий океан».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!