У Львові внаслідок аварії перекинулась маршрутка. Є потерпілі

2895 0
Подія трапилася через зіткнення мікроавтобуса із маршруткою на вулиці Шевченка.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Учора, 24 січня, на вулиці Шевченка зіштовхнулися мікроавтобус та маршрутка № 131, яка курсує від ТРЦ «King Kross Leopolis» до Рясне-Руського. Про це повідомляє ГУ Національної поліції у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світалана Добровольска, наразі правоохоронці  ведуть досудове розслідування.

«Учора, близко 18:00, на вулиці Шевченка сталося зіткнення автомобіля "Мерседес" із маршрутним автобусом марки "БАЗ", внаслідок чого автобус перекинувся на ліву сторону. Внаслідок аварії до лікарні звернулися двоє пасажирів. Після надання медичної допомоги їх відпустили додому», – повідомила Світлана Добровольська.

Читайте також: Львів'янка шукає очевидців ДТП. Фото

За попередньою інформацією, в результаті аварії травмувалося п’ятеро пасажирів маршрутки. Наразі встановлюють загальну кількість травмованих та обставини автопригоди, вирішують питання про відкриття кримінального провадження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!