У Львові від чадного газу загинула 18-річна дівчина

7959 0
Витік стався у суботу ввечері, ще двох осіб госпіталізували
enugg.com

enugg.com

У суботу, 10 жовтня, в будинку на вул. Олени Степанівн,23 у Львові стався витік чадного газу. Внаслідок цього загинула 18-річна дівчина. Про це інформує департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

«Близько 19:50 у Львові, у квартирі першого поверху п’ятиповерхового будинку по вул. Олени Степанівни, 23, отруїлися, ймовірно, чадним газом троє її мешканців. Внаслідок отруєння одна людина (2002 року народження) загинула на місці події. Двох у стані різного ступеня важкості госпіталізували», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Майже 90 людей отруїлись чадним газом у Львові від початку року

Аварійна бригада ПАТ «Львівгаз» припинила подачі газу до цієї квартири. Обставини події встановлюють.

Нагадаємо, у квітні цього року у Львові померла завідувачка поліклінічним відділенням лікарні Львівської залізниці Ліліана Александер. Вона та її 33-річний син загинули від чадного газу 1 квітня. А торік у квітні від отруєння чадним газом померла львівська мисткиня Оксана Бондарук. Загалом, від початку року у Львові чадним газом отруїлись 88 людей, 30 з них – діти.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!