У Львові відбудеться благодійний аукціон-виставка. Як долучитись?

1958 0
Перша благодійна виставка в межах арт-проекту «Код нації – справжня єдність» відбулась в Музеї українського живопису у Дніпропетровську у квітні. Друга з черги виставка стартує в Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького 6 травня й триватиме до 26 травня. Відкриття о 16.00. На ній разом з роботами митців з Донбасу і Криму будуть заекспоновані твори львівських художників.
фото: надали організатори

фото: надали організатори

Учасники проекту – молоді художники, що походять з Донбасу,  Криму та Львова.   Виставка представить понад 100 творів  молодих талановитих сучасних митців, виконаних в різних мистецьких напрямках, стилях та техніках. До експозиції увійдуть твори  живопису, графіки, художнього скла, а також авторські ляльки. В межах проекту буде організовано ряд виставок-продажів та благодійних аукціонів. Частина зібраних коштів буде спрямована до благодійних фондів допомоги дітям-біженцям з Криму і Донбасу, які потребують термінового лікування або реабілітації, а також дітям воїнів АТО.

У неділю, 24 травня, у Львові відбудеться благодійний художній аукціон, до участі в якому запрошуються потенційні благодійники і небайдужі мешканці Львова, для яких проблеми хворих дітей не є лише словами. На відкритті 6 травня очікується присутність багатьох гостей, представників влади, культурних еліт, представники творчої інтелігенції, а також почесний консул Нідерландів, почесний консул Австрії, помічники консулів Польщі, Білорусі, Литви, Чехії, Мексики, представник національних меншин Львова (татарська, вірменська, грецька діаспори, представники єврейського благодійного фонду «Хесед-Ар’є»).

Автор, куратор  проекту – Марія Рец, тел. +380676201651, +380668187027, [email protected].

Організатор  проекту у Львові – ГО   «Україна-Шлях Єдності».

Координатор проекту – Адам’янц Каріна, тел +380676258045.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!