Завтра у Львові відбудеться благодійний фестиваль на підтримку ЗСУ

1587 0
Фестиваль триватиме на площі Маланюка.
Умовне фото

Умовне фото

У неділю, 2 липня, у Львові відбудеться благодійний фестиваль на підтримку ЗСУ. Головна мета –  збір коштів на автомобіль для евакуації поранених захисників. 

Як повідомили організатори, на фестивалі організують різноманітні майстер-класи, спеціально розроблені для дітей різного віку:

  • Майстер-клас з миловаріння, де діти зможуть створити свої власні мила з натуральних інгредієнтів, а потім забрати їх з собою
  • Майстер-клас по виготовленню фігурок з соломи для розвитку дитячої уяви та креативності 
  • Майстер-клас зі створення барвистих бантиків та браслетів. Діти матимуть доступ до різних матеріалів, які допоможуть їм виразити свою творчість та створити унікальні аксесуари
  • Майстер-клас з малюнків на глині для розвитку творчості та креативності


«Ці дитячі майстер-класи будуть проводитися захоплюючими та досвідченими інструкторами, які надихатимуть та допомагатимуть кожному учаснику реалізувати свої ідеї. Малюки отримають задоволення від процесу творчості та зможуть забрати свої власні творіння як нагадування про їхню підтримку воїнам ЗСУ», – йдеться в повідомленні.

Подія триватиме з 13:00 до 17:00 на площі Маланюка у Львові. Також під час фестивалю відбудеться благодійна ярмарка та розіграш призів. Організатори за зібрані кошти планують придбати автомобіль NISSAN NAVARA D-40 для 68-мої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша, який призначений для евакуації поранених захисників. Долучитись до збору можна тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!