У Львові відбудеться благодійний велопробіг. Як долучитися

1361 0
Велопробіги з Арсеном Мірзояном у попередні роки зібрали близько мільйона гривень.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

У недлію, 25 червня, вшосте відбудеться благодійний велопробіг у Львові. Мета цьогорічного – зібрати щонайменше 500 тисяч гривень на реконструкцію та облаштування зони прийому важких пацієнтів в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові. 

«За 6 років захід став великим родинним святом для тисячі львів’ян та гостей міста:  компанії, родини, дитячі колективи, батьки з немовлятами у спеціальних велосипедних кріслах і навіть з домашніми улюбленцями збираються у центрі міста Лева. Учасники спілкуються, влаштовують фото- та автограф-сесії із Арсеном Мірзояном та вирушають на велосипедах середмістям Львова», – зазначають організатори.

Велопробіги з Арсеном Мірзояном у попередні роки зібрали близько мільйона гривень. Завдяки учасникам велопробігів відремонтували 6 палат відділення гематології та інтенсивної хімієтерапії, 3 кімнати Кабінету функціональної діагностики лікарні та придбано 5 інфузоматів для онкохворих дітей.

Старт велопробігу 25 червня о 12:00 на площі Ринок. Щоб взяти участь у велопробізі, потрібно сплатити реєстраційний внесок. О 10:30  почнеться реєстрація та видача стартових номерів, об 11:50 спортивна розминка. Квитки можна придбати за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!