У Львові відбудеться фестиваль українського кіно

691 0
Під час фестивалю покажуть 4 стрічки, дві з яких – цього місяця.
Фото: Палац Хоткевича

Фото: Палац Хоткевича

У Палаці Хоткевича у Львові відбудеться фестиваль українського кіно від Arthouse Traffic та Львівської кінокомісії. Під час фестивалю покажуть 4 стрічки, дві з яких – цього місяця.

Джерело: Львівська міськрада

Цього місяця у Палаці Хоткевича покажуть:

«Додому» (реж. Наріман Алієв, 2019, драма) – 21 серпня о 18:00. Події фільму відбуваються після анексії Криму. Головний герой, кримський татарин Мустафа, приїжджає до Києва, щоб забрати тіло сина, загиблого в зоні АТО. Він хоче поховати його на рідній землі, в Криму. Разом з собою він забирає молодшого сина Аліма. Дорога додому – це, в першу чергу, дорога до себе та власної ідентичності.

«Погані дороги» (реж. Наталка Ворожбит, 2020, драма) – 25 серпня о 18:00.

Фільм складається із п’яти новел про ненависть та любов, довіру та зраду на території Донбасу та за лінією розмежування. Всі історії, описані в фільми, об'єднані темою доріг, а в їхню основу лягли документальні історії, записані на сході України. Вхід на кінопокази безкоштовний, однак необхідно зареєструватися.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!