У Львові відбудеться фестиваль вуличної їжі

13941 0
У програмі свята – вулична їжа, кулінарні майстер-класи, Fashion-ярмарок, фотовиставка та багато іншого.
фото: ufest.in.ua,ukrainianblog.info

фото: ufest.in.ua,ukrainianblog.info

17-18 вересня у Львові відбудеться Фестиваль вуличної їжі «Street Food So Good». Смачна та здорова вулична їжа, вуличні покази мод, йога, zumba та багато іншого чекатиме на відвідувачів фестивальної зони в Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Організатори залучили понад 30 підприємців зі сфери харчування, разом з якими покажуть всю різноманітність здорової, корисної та смачної вуличної їжі.

Програма свята передбачає також Fashion-ярмарок. У ньому візьмуть участь виробники одягу та аксесуарів в стилі Streetwear з різних куточків України: як вже відомі бренди одягу, так і стартапи. Родзинкою Fashion-програми стане Street Fashion Show - вуличні покази мод.

Відвідувачі фестивалю зможуть не лише поїсти та оновити гардероб, а й взяти участь в заняттях просто неба. Йога, Zumba, фітнес-танці, Alfa gravity (гравітаційні тренування): будь-хто зможе посмакувати новий вид спорту для себе. Окрім того, на відвідувачів також чекає extreme зона - Slackline, тролей.

Читайте також: Під час Форуму видавців Львів стане «Містом Лема»

Для тих, хто полюбляє не лише їсти, а й куховарити передбачені кулінарні майстер-класи від учасників фестивалю. А ще буккросінг, вулична фотовиставка, сhill out зона, дитячий майданчик та інше.

Фестивальне меню вуличної їжі передбачає найрізноманітніші страви: сендвічі, бургери, хот-доги, чіабати, млинці, широке мангальне меню, різноманітні салати, національні страви народів світу тощо.

Організатори обіцяють також широкий вибір страв для вегетеріанців та спеціальне дитяче меню.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!