У Львові військові письменники презентують свої книжки. Як потрапити

887 0
Долучитись до подій можна буде у офлайн та онлайн форматі.
Олександр Терещенко/ Фото Першого західного

Олександр Терещенко/ Фото Першого західного

З четверга до суботи, 4 – 6 травня, у Львові відбудеться Форум військових письменників, який цьогоріч стане першою літературною подією не лише Львова, а й країни. Це буде перший фестиваль, який об’єднає авторів – діючих військовослужбовців, волонтерів, журналістів, а також тих, кого на початку протистояння на Сході України призвали до лав силових структур України по мобілізації, або пішли воювати добровольцями.

Учасники Форуму зустрінуться з читачами не лише у Львові, але і в районних містах.

Приїдуть: Василь Паламарчук, Олександр Терещенко, Сергій Дзюба, Артемій Кірсанов, Валерія Борщевська, Андрій Кириченко, Ілля Тітко, Олена Лотоцька, Володимир Коротя, Катя Флекман, Володимир Скоростецький, Олена Ластівка-Мокренчук, Ірина Білоцерківська, Оксана Весна, Ірина Вовк, В’ячеслав Раєвський, Андрій Гуменюк та Оксана Чорна.

У програм форуму будуть презентації книг, неформальне спілкування, зустрічі з громадами, студентами, учнями, благодійні акції та діючий книжковий ярмарок в фойє бібліотеки на пл. Ринок,9.

Захід охопить низку локацій: Будинок офіцерів, Львівська обласна бібліотека для юнацтва імені Романа Іваничука, Будинок Воїна, публічні бібліотеки, навчальні заклади та культурні центри області (Миколаїв, Червоногад, Борислав, Моршин, Стрий, Буськ, Трускавець, Новий Розділ, Радехів та Красне).

Долучитись до подій можна буде у офлайн та онлайн форматі (відеотрансляцій) на сторінці форуму.

Організовують форум Львівська бібліотека для юнацтва імені Романа Іваничука спільно з департаментом з питань культури, національностей та релігій ЛОВА.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!