У Львові відбудеться мітинг на підтримку захисників «Азовсталі»

1839 0
Родини захисників «Азовсталі» зберуться на площі перед Оперним театром, що на проспекті Свободи, 28.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

У п’ятницю, 5 серпня, о 19.00 год у Львові відбудется мітинг на підтримку захисників «Азовсталі». Львів’ян та гостей міста закликають прийти із плакатами та підтримати акцію. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила сестра бійця полку «Азов» Дзвенислава Сіра.

Родини захисників «Азовсталі» зберуться на площі перед Оперним театром, що на проспекті Свободи, 28. 

Читайте також: У Львові біля оперного театру родини захисників «Азовсталі» вийшли на акцію

Зазначимо, попередній мітинг на підтримку Азовці відбувся у Львові 31 липня. Родини захисників «Азовсталі» закликали міжнародні організації захистити полонених героїв Маріуполя, і не ігнорувати теракт, який трапився 29 липня в Оленівці, коли росіяни підірвали казарми з українськими полоненими.

Нагадаємо, що, за словами керівника ГУР Міноборони Кирила Буданова, Україні відома доля та місцеперебування майже всіх українських полонених військових, зокрема і захисників з «Азовсталі». Їх звільнення йде поетапно, частина полонених може повернутися додому найближчим часом. Основна частина полонених перебувають у таборі для військовополонених на території тимчасово окупованого селища Оленівка Донецької області.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!