У Львові пройде мистецька акція на підтримку Херсона за участі телеведучого Ігоря Кондратюка

1234 0
Tvoemisto.tv транслюватиме її наживо на своїх ресурсах: у Фейсбуку та на Ютюб-каналі.
Жителі Херсону на мітингу проти російської окупації/Фото: Суспільне Херсон

Жителі Херсону на мітингу проти російської окупації/Фото: Суспільне Херсон

Міста та села Херсонської області, які опинилися під російською окупацію з перших днів війни та перебувають у повній ізоляції. Сьогодні, 26 квітня, у Львові відбудеться мистецька акція на підтримку мешканців області під назвою «Я – Херсонщина».

Акцію ініціював продюсер, шоумен та телеведучий Ігор Кондратюк, що народився на Херсонщині, і керівниця управління культури Херсонської міської ради Світлана Думинська за підтримки Львівської обласної бібліотеки для юнацтва імені Романа Іваничука. Початок – о 16.00 на площі Ринок, 9. Tvoemisto.tv транслюватиме її наживо на своїх ресурсах: у Фейсбуку та на Ютюб-каналі.

Читайте також: Фортеця, яку не можемо втратити. У Львові вийшли на підтримк блокадного Маріуполя

В акції братимуть участь діячі культури Херсонщини та України.

Нагадаємо, що вчора у Львові пройшла акція під назвою «Почуйте і врятуйте Маріуполь». Її організували сім’ї захисників Маріуполя, друзі та рідні маріупольців, а також небайдужі львів’яни. Фото і відео дивіться тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!