У Львові відбудеться патріотичний забіг

950 0
Учасники долатимуть обрані дистанції у Стрийському парку.
«Run the World. Львівський напівмарафон»/Фото: Твоє місто

«Run the World. Львівський напівмарафон»/Фото: Твоє місто

У Львові 26 серпня відбудеться патріотичний забіг «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України». Учасники долатимуть обрані дистанції у Стрийському парку. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

«Раніше учасники мали не лише стартові номери, а й конкретні імена загиблих воїнів, у пам’ять про яких долають дистанції. Тепер Героїв маємо в рази більше, тож учасники матимуть виключно стартові номери та бігтимуть дистанції у пам’ять про всіх, завдяки кому маємо можливість жити і берегти традиції, зокрема й спортивно-меморіальні», – сказав керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як. 

Читайте також: У Львові відбувся напівмарафон «Run The World». Фото

Такий щорічний забіг дає можливість вшанувати тих, хто загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, а також продемонструвати вдячність рідним загиблих. Його у 2018 році започаткував батько загиблого Героя російсько-української війни, «кіборга» Олексія Дурмасенка. Відтак, такий забіг в Україні відбудеться вже вшосте.  Зареєструватися учасники можуть на забіг 5 кілометрів, змагання зі скандинавської ходьби, а також дитячі забіги. Зробити це можна за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!