У Львові відбудеться пікет під органним залом

2156 0
Пікет організовують незгодні з рішенням конкурсної комісії, яка вчора переобрала директором Будинку органної музики Юліана Винницького.
фото: YouTube

фото: YouTube

Сьогодні, 24 серпня, о 16:30 під Будинком органної та камерної музики відбудеться пікет проти рішення конкурсної комісії, яка обрала директором органного залу Юліана Винницького. Про це йдеться на сторінці заходу в мережі Facebook.

Читайте також: Сон Ігоря Калинця в літній день. Як «обирали» директора органного залу

«Всупереч тому, що пан Винницький не запропонував програму дій та не з’явився на попередні громадські слухання, всупереч конфлікту інтересів, порушень під час голосування, його було обрано керівником цього закладу на 5 додаткових років. Якщо ви виступаєте за проведення повторного конкурсу з неупередженими членами комісії – приєднуйтесь до нас», – повідомляють організатори.

Нагадаємо, що вчора, 23 серпня, конкурсна комісія проголосувала за кандидатуру Юліана Винницького, який очолював органний зал з 1988 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!