У Львові відбудеться Весняний діловий форум. Про що говоритимуть

737 0
Вебінар триватиме з 10:00 до 16:45.

У п’ятницю, 24 травня, у Львові відбудеться Весняний діловий форум. Цьогорічна тема якого «Тримаємо стрій – віримо в перемогу». Його проведуть у форматі вебінару, безпосередню участь в заході зможуть взяти лише спікери та партнери Форуму. 

На вебінарі будуть обговорювати питання мікро- та макроекономіки, монетарної політики та економічної ситуації в Україні загалом в умовах значних історичних викликів.

Крім того, висвітлюватимуть перспективи реформування економічної і соціальної сфер, а також можливості ведення підприємницької діяльності в Україні за стандартами Європейського Союзу та світовими стандартами у період Четвертої промислової революції.

Розповідатимуть про вивчення прикладів успішних проектів, реалізованих в Україні як міжнародними, так і місцевими компаніями – лідерами відповідних ринків. Відбудеться обмін досвідом власників цих компаній та надання практичних рекомендацій щодо уникнення ризиків і помилок на шляху їх реалізації. 

Також інформуватимуть про ситуацію у фінансовому та банківському секторах України, етапи їх реформування та зміни в умовах цифрової ери. 

До участі у Форумі запрошують представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій; успішних підприємців, які зацікавлені в економічному розвитку України.

Зазначимо, вебінар триватиме з 10:00 до 16:45. Детальніше можна ознайомитись за посиланням.

Tvoemisto.tv транслюватиме подію на Фейсбук-сторінці та Ютуб-каналі.

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!