Львів'ян запрошують на бізнес-вечір

1806 0
17 жовтня відбудеться Львівський бізнес-вечір, на який запрошують представників бізнесу, влади та громадськості для спілкування, обміну ідеями, підтримки єдності, етики й партнерства. Цього року для Львівського бізнес-вечора особлива нагода – 6-та річниця найбільшого в Україні бізнес-клубу «Клуб Ділових Людей».
Фото: bc-club.org.ua

Фото: bc-club.org.ua

Почнеться захід із традиційного для Клубу business networking, під час якого учасники зможуть розширити коло своїх знайомств та встановити нові бізнес-контакти.

Під час офіційної частини Клуб прозвітує про річну діяльність та презентує стратегію розвитку на наступний рік. Річним звітом діяльності також поділяться проекти Клубу – Громадська Школа Бізнесу та соціальний проект «Квиток до успіху».

Після цього відбудеться вручення нагород «Ділова репутація 2015». Її отримають 20 ділових людей, яких напередодні обирають загальним голосуванням усіх учасників Клубу.

Після офіційної частини на учасників чекає фуршет, вечір музики та, знову ж таки, бізнес-спілкування.

Нагадаємо, Клуб Ділових Людей – репутаційний міжнародний бізнес-клуб, створений  з метою налагодження ділових контактів, обміну досвідом та постійного підприємницького розвитку ділових людей. В Клубі працює система рейтингів та Етичний комітет, що слідкує за дотриманням Етичного кодексу. Учасник Клубу має можливість брати участь у навчальних заходах Клубу (таких проводиться більш як 400 в рік у Львові, Києві, Івано-Франківську та Тернополі), а також безкоштовно навчати свій персонал (для цього проводяться семінари чи навіть курси). Учасник Клубу отримує можливість налагоджувати контакти на так званих Networking events. Офіс Клубу сприяє кожному учаснику у його запитах щодо пошуку потенційних партнерів чи підрядників. Є також ряд інших сервісів, які допомагають учаснику Клубу активно розвивати свій бізнес та збільшувати прибутки.

Дізнатися деталі Львівського бізнес-вечора можна за посиланням.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!