Львів'ян запрошують на ярмарок крафтових виробників, виставку шопок і майстер-класи

2358 0
На Львівщині такий захід в збірному форматі проведуть вперше.
Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

У неділю, 18 грудня, біля Львівського Палацу мистецтв відбудеться «Ярмарок Різдвяних Традицій», де представлять продукцію від понад 35 крафтових виробників, а також виставки та майстер-класи з виготовлення різдвяних атрибутів. Вхід – вільний.

Джерело: Львівська військова адміністрація

На Львівщині такий захід в збірному форматі проведуть вперше. На ярмарку гості міста та ВПО зможуть дізнатися більше про традицію святкування Різдва не лише на Галичині, а й на інших територіях України. Зокрема, діти та дорослі зможуть відвідати майстер-класи: зробити різдвяний дідух, традиційні павуки, елементи, які цього року потрапили до переліку нематеріальної культурної спадщини України – це яворівська забавка і створення об'ємної безкаркасної різдвяної звізди.

Читайте також: Чим відрізняється Святий Миколай від Діда Мороза. Пояснення

На Ярмарку також буде виставка шопок з кількома унікальними експонатами. Частиною мистецької програми будуть різдвяні колядки, вертепи, розповіді про традиції святкування Різдва на Львівщині та Херсонщині. Ярмарка розпочнеться з 12:00 і триватиме до 17:00, біля Львівського Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17).

Нагадаємо, що львів'яни можуть підтримати традиційну акцію «Миколай у Домівку» і в такий спосіб допомогти підпопічним Домівки врятованих тварин. Як це зробити, читайте тут.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!